SWAD Naložený pikantní česnek 300 g
Nejlevnější nabídky (1)
Popis produktu
Parametry produktu
Parametry produktu
Popis produktu
Položka je dočasně vyprodána. Zboží nelze objednat. 300g, Naložený pikantní česnek
Pikantní česnek naložený ve směsi rostlinného oleje a indického koření. Můžete ho použít jako ingredienci nebo samostatně. Vhodný k masu, zelenině, do marinád, studených salátů, na toasty apod. Středně pálivý.
Složení: česnek, rostlinný olej, voda, sůl, červené chilli, hořčice, řecké seno, římský kmín, koriandr, asafoetida, octová kyselina, sodium benzoate.Po otevření vydrží čerstvé až tři měsíce. Skladujte v suchu a chladu. Země původu Indie.
Nakládané sýry v indické pikantní čalamádě
Potřebujete: čistá zavírací sklenice o objemu 250ml, 120g plísňového sýru pokrájeného na kostky (může být Hermelín), 2-3 lžičky indické pikantní čalamády "pickles", hrnek olivového oleje. Na nakládané sýry nejčastěji používám tyto dvě čalamády: česnekovou, která je opravdu velmi výrazná, pikantní a silně vonící česnekem. Této čalamády stačí na jeden sýr jen dvě lžičky. A čalamádu míchanou, která je sladší, má lehce ovocnou příchuť a ostré koření je tu příjemně vyvážené s ovocem a zeleninou.Této čalamády doporučuji 3 lžičky. 1) Na dno skleničky dejte půlku množství čalamády, nařeďte lehce olivovým olejem. Vedle v misce promíchejte druhou půlku čalamády s nakrájeným sýrem. Sýr dobře obalte a přendejte do sklenice. Zalijte olivovým olejem. 2) Sklenicí lehce zatřeste, aby se uvolnil vzduch. Nakládané sýry nechte stát 3 dny v pokojové teplotě a pak přemístěte do lednice, kde je nechte další dva až tři týdny.
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.
Produkt zatím nemá žádné recenze.