bazalka
Energetická hodnota per 100g
1271kJ
Energetická hodnota per 100g
304kcal
Bílkoviny per 100g
14g
Sacharidy per 100g
43g
Tuky per 100g
4g
Energetická hodnota na...
bazalka
Energetická hodnota per 100g
1271kJ
Energetická hodnota per 100g
304kcal
Bílkoviny per 100g
14g
Sacharidy per 100g
43g
Tuky per 100g
4g
Energetická hodnota na...
Šetrné zpracování a pečlivé třídění je klíčem k zachování výborné chuti a vůně Kotányi bazalky. Bazalka je díky svému aroma připomínajícímu hřebíček, pepř a mátu nepostradatelná ve středomořské kuchyni. Sušená zvláště šetrným způsobem obsahuje Kotányi bazalka mnoho éterických olejů, jejichž aroma a chuť se uvolní při přípravě pokrmů.
O výrobci
Kotányi představuje svět koření, jeho rozmanitostí, chutí a vůní už od roku 1881. Léta zkušeností ve výběru půdy, odrůd a pěstování bylin dávají zákazníkům pocítit zázračnou sílu těchto surovin. S Kotányi je vaření kreativní a nezapomenutelné.
Doporučení
Hodí se pro přípravu italské kuchyně. Vyladí chuť rajčat, zelné polévky, salátů, ryb, pečené husy nebo kachny. Stejně tak se hodí do špenátu, pikantních omáček, zvěřiny a paštik.
Země původu
Rakousko
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.