Skořice mletá
Použitá část rostliny: mletá kůra
Vzhled a barva: sypká bez hrudek, světlehnědé barvy
Vůně a chuť: intenzivní aromatická kořeněná vůně, kořeněná hořkavá a...
Skořice mletá
Použitá část rostliny: mletá kůra
Vzhled a barva: sypká bez hrudek, světlehnědé barvy
Vůně a chuť: intenzivní aromatická kořeněná vůně, kořeněná hořkavá a...
Vzhled a barva: sypká bez hrudek, světlehnědé barvy
Vůně a chuť: intenzivní aromatická kořeněná vůně, kořeněná hořkavá a sladká chuť
Použití v kuchyni: Do sladkých pokrmů, do pečiva, cukrářských výrobků, do masitých pokrmů se přidává v asijské, latinskoamerické, arabské a španělské kuchyni.
Historie a současnost: Skořicovník má původ v Asii. Plantáže bývají poblíž povodí, protože rostlina potřebuje hodně vláhy k růstu.
Zdravotní účinky: Má schopnost zahřát lidské tělo vnitřně a rozproudit krev, pomáhá při cukrovce, má dezinfekční a antibiotické účinky.
Alergen: může obsahovat stopové množství alergenu hořčice a celeru.
Náš tip: Udělejte dětem na oslavu skořicové sušenky!
Veškeré ingredience smícháme, rozválíme těsto a vykrajujeme pomocí formiček. Pečeme při 160°C 8
Minut.
Pro shlédnutí kompletního sortimetu - klikni zde
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.
Skořice je taková jemnější, hořčí, vysušenější, ale o to lépe stravitelnější. Nejvíce se hodí do tvarohových a jogurtových mixů, na buchty, do koláčů, nebo vlastnoručně vyráběných zákusků.