Nové koření celé
Vzhled a barva: světlehnědé až do hněda kuličky pepře
Vůně a chuť: aromatická vůně, lehce ostrá chuť
Použití v kuchyni: K přípravě uzenin, při konzervaci masa,...
238 Kč
Doprava 51 Kč,Skladem
Doporučená nabídka ProfiKoření.cz
Top nabídka
Zde vybíráme tu nejlevnější nabídku koupitelnou přes Heureku.
Nové koření celé
Vzhled a barva: světlehnědé až do hněda kuličky pepře
Vůně a chuť: aromatická vůně, lehce ostrá chuť
Použití v kuchyni: K přípravě uzenin, při konzervaci masa,...
Vzhled a barva: světlehnědé až do hněda kuličky pepře
Vůně a chuť: aromatická vůně, lehce ostrá chuť
Použití v kuchyni: K přípravě uzenin, při konzervaci masa, do omáček, polévek, při marinování ryb, do zvěřiny a do různých směsí koření.
Historie a současnost: Nové koření se do Evropy dostalo díky objeviteli ,, Nového světa“, Kryštofu Kolumbovi, který ho do Evropy přivezl. Proto je nazýváno Nové koření. Je velkou oblibou v Anglii, lidově se mu říká ,,jamajský pepř“.
Zdravotní účinky: Podporuje vylučování žaludečních šťáv, trávení, tvorbu slin a má antimikrobiologické účinky.
Náš tip: Nové koření je jedním z nejčastějších ochucovadel kuchyně!
Recept:
Zajíc a bažant
Brambory, koření na americké brambory, 8 kuliček nového koření, 8 kusů bobkového listu, sójová omáčka, bažant, mladý zajíc, olivový olej
Po běžné úpravě zvěřiny vložíme do dutin břišních bobkové listy a nové koření. Smícháme sójovou omáčku, koření na americké brambory a olivový olej. Oba kusy přelijeme směsí. Brambory upečeme na způsob bramborů amerických, mastíme zbytkem kořenící směsi, kterou jsme použili na maso.
Pro shlédnutí kompletního sortimetu - klikni zde
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.